Перший дзвінок пролунав для школярів Швайківської громади

  • 1132

Першовереснева атмосфера – завжди хвилююча, емоційно піднесена та світла. І попри всі випробування та виклики воєнного часу в серцях зберігатиметься тепло спогадів про шкільні дитинство і юність… 

Перший дзвінок пролунав для школярів Швайківської громади. Привітати учнів, педагогічні колективи гімназій та ліцеїв з цим знаменним днем завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Карпенко, старости сіл.

«Щиро зичу усім дітям мирного неба та змістовного навчання. Ви – наша гордість, надія та майбутнє. Висловлюю слова щирої вдячності педагогам та батькам. Нехай усе в нас буде добре», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Отож, стартував новий навчальний рік – важливий та особливий. Він розпочався Днем знань – святом змін і нових перспектив, святом осягнення невідомого та прагнення бути кращими, ніж учора. Попереду – чимало цікавого: незабутні зустрічі, радість відкриттів, хвилювання  та усмішки, досягнення й успіхи. Віримо, що все це буде. Головне, щоб настав мир на рідній українській землі.