У Швайківській сільській раді працюють над приведенням до ладу землевпорядної документації

  • 1051

Фото без опису

Приведення у відповідність проектної документації на земельні ділянки – важлива складова роботи Швайківської сільської ради. Прозорість, порядок, законність – принципи, якими керується голова громади Габріел Мкртчян при прийнятті рішень, що стосуються будь-яких напрямків діяльності сільської ради. На чільному місці – земельні питання.

Важливу геодезичну процедуру – вимір земельних ділянок під водними об’єктами у селах Швайківка, Слободище та Берізки – нещодавно здійснили працівники сільської ради спільно з сертифікованими інженерами-землевпорядниками. Заступник сільського голови Едуард Томашевський, начальник відділу з юридичних питань та земельних відносин Наталія Вовченко, інспектор відділу архітектури, містобудування, екології та розвитку громади апарату Леся Мошківська працюють над приведенням до ладу землевпорядної документації.

 У сільській раді розуміють: встановлення точних та грамотних меж земельних ділянок унеможливить виникнення спірних питань та дозволить більш якісно та ефективно використовувати земельні масиви.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису