Тримаємо культурний фронт: чим живе галузь культури Швайківської громади

  • 750

Фото без опису

Стійко, професійно та самовіддано працює галузь культури Швайківської громади в умовах воєнного стану. Просвітницька діяльність, робота з учнівською молоддю, проведення мистецьких заходів та майстер-класів, волонтерство  – фронт діяльності працівників культури  широкий та різноманітний.

Чим житиме галузь у четвертому півріччі цього року, які заходи та проекти планує втілити в життя – ці та інші питання обговорили працівники культури на нараді за участі голови громади Габріела Мкртчяна та начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанни Карпенко.  

Проведення заходів до Дня туризму та Дня вчителя – події ближчої перспективи, до яких готуються працівники відділу. Як завжди, своїми виступами працівники культури  популяризують українське, створюють гарний настрій глядачам, залучають учнів гімназій та ліцеїв до проведення заходів. Кожне свято чи подія мають свої родзинку. Якою вона буде цього року, дізнаємось незабаром.

Заклади культури Швайківської громади стали на шлях модернізації.  Габріел Мкртчян висловив сподівання, що працівники галузі й надалі шукатимуть сучасні форми роботи.

«Важливо залишатись потрібними та цікавими для людей, заради яких ми працюємо», - наголосив голова Швайківської громади.

По завершенню наради Габріел Мкртчян привітав з чудовим ювілеєм директора Будинку культури села Швайківка Надію Вельмик.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису