Рейд-огляд родин, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 834

Фото без опису

Питання належного виховання та проживання дітей завжди є пріоритетним для керівництва Швайківської сільської ради. Так, сільським головою  Габріелом МКРТЧЯНОМ, заступником сільського голови  Оленою ЛЕЩЕНКО, секретарем сільської ради  Ольгою Гусар, завідувачем служби у справах дітей  Аліною РОГУЛЬКО було здійснено виїзд в с. Катеринівка та с. Швайківка. Під час виїзду було обстежено сім’ї, що перебувають в складних життєвих обставинах та сім’ї, в яких виховуються діти, позбавлені батьківського піклування.

У ході роботи сім’ям надавались консультації з питань отримання соціальних виплат, раціонального використання коштів, відповідального ставлення до навчання.

Проведено профілактичні бесіди щодо забезпечення належних житлово-побутових умов для проживання дітей та дотримання санітарно-гігієнічних норм та харчування дітей щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя та про недопущення насильства в сім’ї.

Надано рекомендації щодо догляду та виховання дітей та попереджено батьків про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своїх неповнолітніх дітей.

Фото без опису

Фото без опису