Продовольчий фронт у дії: жителі Швайківської громади передали овочі для потреб районної лікарні, геріатричного пансіонату та військового шпиталю

  • 875

Фото без опису

Благодійність та милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ці поняття та чесноти характерні для жителів Швайківської громади. Всі, як один, долучились до збору городини для потреб районної лікарні, геріатричного пансіонату та військового шпиталю.

У Швайківській громаді є гарна традиція: щороку восени після збору врожаю ділитися вирощеним на городі  з тими, хто цього потребує. Цьогоріч збір виявився особливо щемливим та щедрим. У старостинські округи жителі не втомлювались приносити картоплю, капусту, моркву, буряки. Як-то кажуть, чим багаті – тим і раді.

«Небайдужі мешканці сіл поділилися плодами своєї праці з думкою про інших. Люди вірять, що коли ти ділишся добром, воно буде примножено. У такий непростий час наші жителі  діють, прагнуть бути корисним та підтримувати ближнього», - зауважила заступниця сільського голови Олена Лещенко.  

Окрім районної лікарні, геріатричного пансіонату та шпиталю, допомогу отримали й  родини, які прибули в громаду з регіонів, де тривають активні бойові дії. Допомога людям, яких війна вигнала з рідних домівок – важлива справа небайдужих мешканців.

Віддані ближнім тепло та душевна доброта обов’язково повернуться до тих, хто ними ділиться. Істина: людина починається з добра – більше ніж просто слова для тих, хто дійсно творить справжні вчинки. Жителі громади вкотре продемонстрували свою небайдужість та милосердя.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису