Швайківська сільська рада закликає до свідомого використання електроенергії

  • 1913

З метою здійснення заходів щодо безпеки енергетичної системи, належного забезпечення об’єктів господарського комплексу  послугою  постачання та розподілу електричної енергії, Рада оброни Житомирської області рекомендує усім суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, здійснити зміну графіків роботи з урахуванням обмеження споживання електричної енергії у період з 7.00 до 23.00.

Також здійсними заходи щодо:

  • Вимкнення вуличного освітлення, освітлення зовнішньої реклами;
  • Запровадження посиленого  режиму економії електроенергії в установах та організації;
  • Оптимізувати роботу закладів торгівлі  (крім продовольчих товарів) та надання послуг;
  • Мінімізувати використання освітлення в установах та організаціях у денний час;
  • Заборонити використання електричних обігрівачів на підприємствах, установах та організаціях.

Швайківська сільська рада слідує зазначеним вище рекомендаціям та заходам. Закликає підприємців  а жителів вдатися до необхідності скорочення використання побутової техніки. Це важливо для стабільної роботи енергосистеми.

Нині впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває більшої актуальності. Енергозбереження передбачає не відмову від благ цивілізації чи обмеження власних потреб, а шлях раціонального використання енергоресурсів, отримання більшого обсягу корисної роботи електроприладів за рахунок тієї ж кількості електроенергії. Адже розумне і дбайливе користування електроенергією дозволяє без додаткових витрат отримувати у 2-3 рази більше користі від власних електроприладів, знизити невиправдані витрати та водночас зменшити плату за спожиту електроенергію.

Споживаймо енергію розумно! Не дамо ворогу жодного шансу зламати нас!