Соціальна підтримка родин в дії: Швайківська громада отримала гуманітарний вантаж від UNICEF

  • 613

Фото без опису

Перелік добрих справ, що реалізуються у співпраці  міжнародного фонду UNICEF, ініціативи In Touch Ukraine Foundation, Житомирської обласної військової адміністрації та Швайківської сільської ради, зростає. Черговий гуманітарний вантаж, що прибув у громаду, став суттєвою підтримкою для родин з категорії внутрішньо переміщених осіб та інших малозахищених верств населення.

Засоби гігієни, мило, пральні порошки, реманент для прибирання оселі та інші корисні речі отримали у подарунок від благодійників гості та жителі Швайківської громади. Миючі засоби надали й закладам освіти.

«Ми цінуємо весь той спектр підтримки, яку отримуємо від Житомирської обласної військової адміністрації та міжнародних благодійників. Дякуємо за добрі справи та турботу про наших жителів», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Гігієнічні набори почали отримувати внутрішньо переміщені особи, які перебувають у Швайківській громаді та родини, у яких виховується дитина з інвалідністю. Видача допомоги триває.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису