У Райках провели в останню путь воїна-захисника Ігоря Мельника

  • 1290

Фото без опису

Швайківська громада знову в жалобі. 12 листопада відбулось  прощання із захисником, воїном, жителем села Райки  Ігорем Мельником, який віддав життя за свободу та незалежність України. Вже вкотре жителі громади схиляють голови в пошані, проводжаючи в останню путь Героя.

Усміхнений, позитивний, щирий, добрий – таким   в пам'яті рідних та близьких залишиться полеглий воїн. Ігорю Мельнику назавжди залишиться 34…  Добрий син, найкращий брат, вірний друг, надійний побратим та мужній воїн...

Трагічна звістка про загибель воїна надійшла в громаду 9 листопада. Народився Ігор Мельник у селі Райки 30 липня 1988 року. У 1995-му пішов до першого класу Райківської школи, успішно закінчив заклад та продовжив навчання у Швайківському закладі, здобувши повну загальну середню освіту. Далі у житті чоловіка була строкова служба, яка загартувала дух та волю, додала стійкості та мужності. Після армії влаштувався працювати в службу охорони. Був мобілізований на початку вересня цього року. Проходив службу на посаді  навідника, сумлінно виконував бойові завдання.  

«Важкий біль втрати розриває наші серця. Сьогодні ми прощаємось із захисником, жителем села Райки, який віддав життя за нашу свободу та незалежність у війні з російськими окупантами. Щирі співчуття родині загиблого захисника», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Загинув Ігор Мельник 7 листопада під час обстрілу позицій в районі населеного пункту Озарянівка Донецької області. Осколкове поранення, яке отримав воїн, виявилось несумісним з життям. До останнього подиху Ігор Мельник боровся за Україну.

«Гірко і боляче втрачати таких молодих людей. Без люблячого сина залишились батьки Олена Сергіївна та Олександр Васильович, без турботливого брата сестричка Юлія, а наша громада  - без відважного воїна. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким. Низько схиляємо голови разом з вами», - зазначила староста села Наталія Войнівська.

Скорботні слова співчуття промовила директор Райківської гімназії Світлана Чумак. «Згорьовано, заплаканою та скривавленою прийшла до нас ця осінь. Ще нещодавно ми прощалися з випускником нашої школи Сергієм Духом, як знову непоправне горе. Загинув наш випускник, житель села  Ігор Мельник.  В серці кожного вчителя він залишився доброю та усміхненою дитиною. Як ангел, він сьогодні іде на небо. Ніхто не забуде жодного воїна, який загинув за рідну землю. Нехай буде проклята російська федерація та усі, хто затіяв цю війну».

Безжальна війна забрала життя Героя, його мрії та сподівання. Жодні слова не здатні зменшити біль, який відчувають батьки загиблого воїна. Обов’язок кожного з нас – берегти світлу пам'ять про Героя.

Низький уклін нашому воїну-захиснику. Вічна  пам'ять та слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису