Звернення голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна з нагоди Дня Гідності та Свободи

  • 200

Фото без опису

21 листопада ми вшановуємо патріотизм та мужність українців, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина та національних інтересів нашої держави.

У День Гідності та Свободи ми згадуємо усіх українців, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані, на фронті російсько-української війни в зоні АТО/ООС та під час повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Події останніх років змінили нас. Ми, українці, маємо бути свідомі, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної і демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Свобода та світле майбутнє нашої держави мають високу ціну, і ми сплачуємо за них життями наших Героїв.

Тож нехай буде мирним небо над українською землею. Добробут і злагода панують у ваших домівках. Молімося і просімо в Бога, аби живими та здоровими наші захисники повернулись додому. Вічна пам'ять і слава полеглим Героям!

 

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади