Почесно та заслужено: Габріел Мкртчян нагороджений відзнакою Міністерства оборони, медаллю «За сприяння Збройним Силам України»

  • 1217

Підтримка Збройних Сил України, добрі справи та благодійність – незмінні супутники життя голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна. Не словами, а конкретними справами, не гучно і пафосно, а щиро та від душі Габріел Мкртчян підтримує, допомагає, розвиває та наближає довгоочікувану Перемогу України.

За значний особистий у справу розвитку Збройних Сил України голова Швайківської громади Габріел Мкртчян удостоєний відзнаки Міністерства оборони України, медалі «За сприяння Збройним Силам України».

«Дана нагорода – заслуга  усіх наших жителів. Сьогодні кожен вносить частку своєї душі і праці у величну мету – Перемогу над ворогом. Перемога прийде обов'язково! Ми в це віримо, заради цього працюємо», - зауважив Габріел Мкртчян.

Командування Сил спеціальних операцій також відзначило голову Швайківської громади символічними подарунками.

Дана медаль – висока оцінка роботи для Габріела Мкртчяна, стимул та мотивація бути кращим. Нагадаємо, що наприкінці минулого року голова Швайківської громади був удостоєний високої державної нагороди – Грамоти Верховної Ради України, яка вручається за особливі заслуги перед українським народом.