Подяки Житомирської обласної військової удостоєний депутат Швайківської сільської ради Артем Мкртчян

  • 569

Фото без опису

За вагомий особистий внесок в організацію і надання допомоги військовим частинам та підрозділам Збройних Сил України, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного волонтера Подякою Житомирської обласної військової адміністрації нагороджений депутат Швайківської сільської ради, заступник директора ТОВ «РАЙКИ АГРОПЛЮС» Артем Мкртчян. Вручила Подяку благодійнику начальник Бердичівської військової адміністрації Людмила Димидюк.

З початку повномасштабного вторгнення українці стали єдиними, як ніколи, адже усіх нас об’єднує спільна мета  - Перемога над ворогом. Кожен свідомий громадянин нашої держави прагне бути корисним воїнам. Перемога на фронті неможлива без підтримки наших військових в тилу. Одним із тих, хто приєднався до волонтерського руху став Артем Мкртчян. Допомога військовим – стала важливою справою у житті чоловіка, його суттєвим внеском у боротьбу з ворогом, проявом патріотизму й громадянської свідомості.

«Сьогодні кожен з нас має робити все можливе, щоб підтримати наших воїнів. Віримо, підтримуймо Збройні Сили України та рухаймося далі», - наголосив Артем Мкртчян.

З відкритим серцем та небайдужістю наш народ продовжує допомагати та підтримувати тих, хто цього потребує. Чергової Подяки від медиків одного зі шпиталів був удостоєний голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.  У свою чергу Габріел Мкртчян  подякував за сумлінну роботу керівникам району та працівникам сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису