Сучасне обладнання для КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги»

  • 495

Фото без опису

Надавати якісні медичні послуги населенню, бути досконалими та корисними для людей прагнуть працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги населення Швайківської сільської ради. Зміцнення матеріально-технічної бази амбулаторії та ФАПів – пріоритетне завдання для голови громади Габріела Мкрчяна, яке послідовно та цілеспрямовано втілюється в життя.

За ініціативи Габріела Мкртчяна та підтримки депутатського корпусу для КНП «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги» був придбаний аналізатор сечі.

«Прилад полегшить роботу в діагностиці нашим лікарям та дозволить місцевим жителям отримати кваліфіковану медичну допомогу», - наголосив голова Швайківської громади.

Директор Центру Олег Ковшиков розповів, що аналізатор сечі UA-66  Mindray дозволить проводити дослідження швидко, якісно та точно. У своїй експлуатації він не потребує рідких реагентів та технічних розчинників. «Прилад має високу специфічність й чутливість, що дозволяє отримати достовірний результат для встановлення точного діагнозу», - наголосив Олег Ковшиков.

Дослідження здійснюватимуться на базі амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що в селі Мирославка. Для пацієнтів, що мають декларації з лікарями Швайківського ЦПМСД, воно буде безкоштовним.