Нові енергозберігаючі вікна встановлено у закладах освіти Швайківської громади

  • 456

Фото без опису

Створення комфортних умов для учнів та вчителів у закладах освіти – важливий напрямок роботи для голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та сільської ради зокрема. Повномасштабне вторгнення російської федерації спонукає  до більшого впровадження енергоефективних заходів, раціонального та розумного використання ресурсів.

Не секрет, що навчально-виховний процес значною мірою залежить від матеріально-технічної бази. Тож за ініціативи Габріела Мкртчяна, підтримки депутатського корпусу, підприємців громади старі дерев'яні вікна та двері у Швайківському та Мирославському ліцеях було замінено на нові, енергозберігаючі. Оновлення також відбулись і в Райківській гімназії.

«Дана справа – результат нашої спільної роботи. Попереду – багато гарних справ та успішних проєктів. Головне, щоб настав мир, Україна перемогла, і всі ми й надалі залишались великою та дружньою родиною», - наголосив Габріел Мкртчян.

Педагогічні, батьківські та учнівські колективи закладів освіти радіють позитивним змінам та щиро дякують за впровадження енергоефективних заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису