У Швайківській громаді дітей навчали правилам безпечної поведінки на дорогах

  • 375

Фото без опису

Правила дорожнього руху – важливі знання та корисні навички у житті дітей та дорослих. Виховання соціально безпечної поведінки є вкрай важливим в умовах сьогодення. Дитяча безпека на дорозі залежить від нас, дорослих, і того наскільки якісно ми навчимо дітей ставитись до всіх загроз, котрих навколо багато. З цією метою до учнів загальноосвітніх закладів Швайківської громади завітали працівники поліції, аби навчити базовим правилам поведінки пішоходів.

Цікаво, змістовно та доступно юні ліцеїсти та гімназисти подорожували країною правил дорожнього руху. В ігровій формі діти засвоювали правила поведінки не лише в типових ситуаціях на дорозі, а й розглянули нестандартні та форс-мажорні випадки, які можуть статися. З начальником сектору ювенальної превенції Бердичівського районного відділу поліції Олесею Чубохою, інспектором відділу Денисом Ярандіном  завжди пізнавально та корисно проводити час.

«Навчати дітей правилам безпеки дорожнього руху – важливе завдання усіх дорослих. Сподіваємось, що звички, закріплені в дитинстві, залишаться на все життя», - зауважила завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько.

По завершенню заходу дітям подарували світловідбиваючі стікери.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису