Добрі справи підприємців Швайківської громади

  • 420

Партнерство та співпраця – невід'ємна  складова діяльності та розвитку громади. Налагодження партнерських відносин влади та бізнесу – запорука важливих змін. Особливу цінність та значущість такі відносини відіграють  нині, в час  повномасштабної  війни, яка змінила наші пріоритети, цінності та цілі. Війна, що об'єднала українців та засвідчила наше прагнення жити вільно на своїй землі, змінювати та змінюватись, творити, діяти, перемагати. Не лишаються непоміченими добрі справи  підприємців Швайківської громади,  які світять як зірочки.

Нещодавно Швайківська сільська рада звернулась за допомогою до підприємців з проханням фінансово посприяти  у придбанні та встановленні віконних і дверних блоків у закладах загальної середньої освіти. Інколи вчинки промовисті багатьох слів, що і засвідчили керівники підприємств, які долучились до гарної ініціативи.

Швайківська сільська рада висловлює повагу та слова щирої вдячності Артему Мкртчяну (ТОВ "Райки-агроплюс"), Олегу Шевчуку (ПП «Слободище»), Івану Білінському (ФОП Білінський І.А.), Олексію Прокопенку (ФОП Прокопенко О.А.), Миколі Довгалюку (СФГ «ЗАРІЧЧЯ»), Віталію Левицькому (ПП «Надія»),  ТОВ «ОМЕГА-АГРО», ТОВ «ТАЛАНТ-КЛУБ КО», ТОВ «ДРУЖБА-2020», а також Олександру Семенцю та Валерію Белякову, які долучились та частково профінансували придбання вікон та дверей.

Згадані підприємці та підприємства постійно допомагають громаді. Кожен з них небайдужий до проблем та викликів, які диктує нам сьогодення. Розраховуємо, що й інші підприємства, які користуються благами громади, не лишатимуться осторонь, а діятимуть та підтримуватимуть соціальні й культурні ініціативи громади.

Без перебільшення зауважимо, що діти – найбільше багатство суспільства та наше майбутнє. Тож дякуємо за турботу про їх комфорт та підвищення якості освітнього процесу загалом.  

З повагою - Швайківська сільська рада