Продуктові пакунки для одиноких людей літнього віку: добрі справи ДБФ «Карітас-Спес» у Швайківській громаді

  • 548

Фото без опису

Напередодні різдвяно-новорічних свят віра в дива та здійснення бажань зростає. Прагнення роботи добрі вчинки, підтримувати та допомагати ближнім набуває особливого сенсу та значення.

За ініціативи голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та підтримці ДБФ «Карітас-Спес» поважні жителі, які перебувають на обслуговуванні в КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг»), отримали продуктові набори. Ці люди потребують особливої турботи та піклування. Особливо зараз, коли триває повномасштабна війна. Вручення пакунків відбулось напередодні Дня Святого Миколая.

«Милосердя та добро роблять нас справжніми людьми. У такий важкий для країни час ми маємо спрямовувати всі  свої зусилля для допомоги та підтримки тих, хто цього потребує. Підтримуючи ближніх, ми самі збагачуємось духовно», - наголосив Габріел Мкртчян.

Нагадаємо, що це не перша добра справа, яку реалізує ДБФ «Карітас-Спес» та Швайківська сільська рада. Жителі громади щиро вдячні благодійникам за турботу та підтримку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису