Добрі справи школярів та дошкільнят Швайківської громади в переддень Святого Миколая

  • 524

Фото без опису

19 грудня - День Святого Миколая. Це особливий день, якого всі дітки чекають з нетерпінням. Як відомо,  вночі Святий Миколай тихесенько кладе під подушку  слухняним малюкам ласощі, а для неслухняних  він залишає різочку. Нині побутує дуже гарна традиція: у День Святого Миколая обдаровувати діток подарунками. А щоб прийдешній  рік був вдалим і щасливим, у День Святого Миколая потрібно зробити добру справу. От і діти наших закладів освіти долучилися до акції «Зроби добру справу в переддень Святого Миколая». А справ зроблено дуже багато…

Діти відвідали з подарунками одиноких односельчан похилого віку, адже  їм так  не вистачає уваги. Пригостили солодкими гостинцями, поспілкувалися з ними та подарували частинку свого тепла та доброти.

 Працівники закладів освіти, вихованці та учні долучилися до приготування гостинців для  особливих пацієнтів Бердичівської районної лікарні, які переїхали сюди з міст, де тривають активні бойові дії  - з Донецької та Запорізької областей.

Але на цьому добрі справи не закінчилися....

Звичайно ж не забули про чотирилапих  друзів Тварини також потребують нашого тепла та доброти. Особливо важко їм в зимовий період.

Тому вихованці  та учні закладів освіти Швайківської сільської ради подбали і про них.

Головне бажання усіх українців -  довгоочікувана ПЕРЕМОГА. Тому, роблячи свої добрі справи, не могли забути про тих, хто боронить нашу Батьківщину. Дітки взялися виготовляти обереги та смаколики для наших захисників. Неодноразово долучалися до збору овочів, продуктів та фруктів для ЗСУ.

Такі ще юні наші дітки, але вже  відповідальні! Як кажуть самі учні, вони прагнули стати маленькими Миколайчиками.

«Робіть добро всім, хто нас оточує,  і воно обов'язково повернеться» – девіз юних жителів громади.

На цьому ми не будемо зупинятися і надалі зробимо все можливе, щоб допомогти Україні перемогти. Пишаємося нашими дітлахами! Ви -  найкращі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Жанна Карпенко,

начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської громади