Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук відзначені Подяками 73 морського центру спеціального призначення

  • 726

Фото без опису

Подяками від командування 73 морського центру спеціального призначення нагородили голову Швайківської громади Габріела Мкртчяна та старосту Мирославського старостинського округу Ірину Мельничук.

Дана подяка – об’єктивна й справедлива оцінка діяльності та добрих справ, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, неоціненну допомогу державі у такий складний час.

«Підтримка Збройних Сил України – справа честі та обов’язку для кожного з нас.  Віримо, діємо та молимось за наших воїнів. Спасибі 73 морському центру спеціального призначення за Подяку. Разом до Перемоги за Україну та її волю», - наголосив Габріел Мкртчян.

Українські воїни завжди будуть з народом та докладуть максимум зусиль для збереження єдності та неподільності нашої держави. Підтримка ЗСУ – має бути постійною та самовідданою, що розуміє Габріел Мкртчян та усі жителі громади. Надійний  тил – запорука успіху наших воїнів на полі бою, зміцнення обороноздатності України.