Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Новим роком

  • 668

2022-ий рік був напрочуд складним та важким для кожного з нас. Повномасштабне вторгнення російської федерації змінило наші думки, цінності та пріоритети. Рік, що минає, зробив нас сильнішими, стійкішими та мудрішими. З вірою в Перемогу та сподіваннями на добрі  зміни ми зустрічаємо 2023-ий.

У такі дні особливі слова вдячності ми адресуємо нашим захисникам – воїнам світла. Вони ціною власного життя боронять цілісність та незалежність держави. Дякуємо  жителям громади, які підтримують Збройні Сили України, сумлінно працюють на місцях, сплачують податки. А разом ми створюємо надійний тил нашим оборонцям. Пам’ятаймо, що майбутнє України залежить від нашої щоденної відповідальності, життєвої позиції, розуму, клопіткої праці та непохитної віри.

Нехай новорічні свята принесуть нам мир, спокій та злагоду. Щиро зичу усім міцного здоров'я, родинного затишку, добра й світлого майбутнього. Нехай усі наші воїни повернуться додому живими та здоровими, всі родини знову возз’єднаються. Пам’ятаймо, що добро завжди перемагає зло, світло – темряву, справедливість – беззаконня. Перемога обов’язково буде нашою!

З Новим 2023 роком!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади