На святковому заході від Благодійного фонду «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ» побувала малеча Швайківської громади

  • 665

Фото без опису

Напередодні нового року і малеча, і дорослі вірять у здійснення добрих мрій та задумів. Особливо на казку та дива чекають діти. Вже восьмий рік поспіль засновниця Благодійного фонду «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ», депутатка обласної ради Наталія Онуфрієнко організовує незабутнє  свято для дітей. Насолодилась новорічним мюзиклом «Співай» від артистів міського Палацу культури і малеча Швайківської громади.

Привітати дітей та батьків з різдвяно-новорічними святами завітав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. «Бажаю усім діткам та дорослим мирного неба та здійснення бажань. Україні у новому році Перемоги та гарних перспектив для розвитку. Нехай кожного з вас береже Господь. А усі наші воїни повернуться додому живими та здоровими», - побажав голова Швайківської громади. Наталія Онуфрієнко наголосила, що Габріел Мкртчян є добрим другом Благодійного фонду «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ» та постійно підтримує їх  добрі ініціативи й проєкти.

Нагадаємо,  що БФ «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ» опікується дітьми одиноких мам, з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітьми  напівсиротами та сиротами. Дітьми, що знаходяться під опікою та дітьми, батьки яких загинули у  російсько-українській війні.  

Перегляд мюзиклу подарував малечі гарний настрій. По завершенню свята усі діти отримали подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису