Знайомтесь: талановиті і незламні Ірина Вертьянова та Катерина Струтинська

  • 543

Фото без опису

Інколи доля нам дарує зустрічі з винятковими людьми. Людьми, які надихають, навчають та вражають. Такими є Катерина Струтинська та Ірина Вертьянова, які стали жительками  Швайківської громади з початку повномасштабного вторгнення російської федерації.

До великої війни Катерина Струтинська разом з дітками проживала на Донеччині. Саме тут тривають запеклі бої, тож щоб зберегти життя дітей та врятуватись від «русского мира» Катерина Струтинська зважилась на переїзд. Нині родина мешкає в Демчині, а пані Катерина  творить дивовижні  речі – обереги, зимові прикраси, які наповнені душевним теплом, витонченістю та щирістю. З ними оселя набуває більш ошатного та святкового вигляду.

Фото без опису

Фото без опису

Справжня майстриня живе нині в селі Мирославка. Ірина Вертьянова з двома донечками, мамою та тіткою переїхали у Швайківську громаду на початку березня. Село Загальці на Київщині, де  мешкала родина, перебувало в окупації та зазнало значного руйнування, тож поки що родина Вертьянових мешкатиме в Мирославці. Пані Ірина знаходить себе у творчості та плете ґердани – оригінальні етно-прикраси, які впевнені обов'язково припадуть до душі маленьким та дорослим україночкам. 

Фото без опису

Фото без опису

Підтримати талановитих жінок та їх родини, можемо і ми. Нижче надсилаємо посилання на їх профілі у Фейсбуці:

Катерина Струтинська

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008538428601

Ірина Вертьянова

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004579381984

Впевнені, майстрині зможуть виготовити оригінальні речі, які припадуть вам до душі.

Катерина Струтинська та Ірина Вертьянова принесли до громади свій досвід, знання та потенціал. Щиро бажаємо жінкам натхнення, а їх родинам міцного здоров'я, затишку та гармонії. Перемоги нам усім та життєвих гараздів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису