У Швайківській сільській раді працювала мобільна бригада ЮНІСЕФ

  • 450

У Житомирській області реалізується проєкт «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні  команди». Даний проєкт реалізується Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці та за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Міністерства соціальної політики України.

В рамках реалізації проєкту Швайківською сільською радою було організовано інформаційну зустріч мобільної мультидисциплінарної команди, яка локалізована на базі КУ «Центр надання соціальних послуг» Бердичівської міської ради, в Мирославському старостинському окрузі Швайківської сільської ради.

Психолог, лікар-терапевт, юрист на чолі з керівником бригади Аллою ТХОРЕНКО,  завідувач служби у справах дітей Аліна РОГУЛЬКО, директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ірина ПРОКОПЕНКОВА зустрілися з внутрішньо переміщеними особами та їх дітьми, надали фахові консультації та проінформували про можливі напрямки підтримки від ЮНІСЕФ. По закінченню зустрічі внутрішньою переміщені особи отримали пакети з засобами гігієни та пакети з солодощами для дітей.

 

Завідувач служби у справах дітей Швайківської сільської ради

Аліна РОГУЛЬКО