Габріел Мкртчян взяв участь у загальних зборах Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України

  • 381

Фото без опису

Про виклики місцевого самоврядування, розвиток громад Житомирської області під час повномасштабної війни та майбутню роботу говорили на загальних зборах Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України. Спільно голови територіальних громад області зустрілися, аби напрацювати алгоритми вирішення проблемних питань. Участь у засіданні взяв голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

2022-ий змінив наше життя, орієнтири та цінності, навчив акумулювати зусилля та  наполегливо рухатись вперед. Минулий рік був складний, але продуктивний.

Питання фінансування освітньої галузі, реформування містобудівної діяльності, обговорення законодавства у сфері ведення лісового господарства – серед ключових, що обговорювались на зустрічі.

«Перед кожною громадою стоїть багато викликів. Сьогодення вимагає чітких дій та оперативного реагування на усі зміни та новації. Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України, його фахівці та особисто виконавча директорка Тетяна Василівна Кухарська завжди допомагають, підтримують та консультують», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Спільно голови територіальних громад напрацювали алгоритми вирішення проблемних питань.

Фото без опису

Фото без опису