Робочий візит голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна у Слободищенський старостинський округ

  • 278

Фото без опису

З робочим візитом у Слободищенському старостинському окрузі побував голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступниця Олена Лещенко. Налагодження комунікації з жителями громади, розуміння їх проблем та потреб важливі для сільської ради.

Якість надання освітніх та медичних послуг – напрямки, на які першочергово звернув увагу Габріел Мкртчян. Для голови громади важливо, щоб у закладах освіти був сприятливий температурний режим, а на ФАПі жителі отримували весь спектр необхідних медичних послуг. Незабаром у планах – розпочати ремонтні роботи на ФАПі.

Зустрівся Габріел Мкртчян і з працівниками закладів культури. Разом з начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанною Карпенко працівники галузі проаналізували свою діяльність за методологією SWOT-аналізу, планували роботу на цей рік. Діячі мистецтва  усвідомлюють усю відповідальність, яка на них покладена.

«Ми маємо працювати над тим, щоб полегшити страждання людей від пережитих жахіть війни, подарувати позитивні емоції дорослим та дітям, відродити надію та віру у світле майбутнє», - наголосив Габріел Мкртчян.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису