Габріел Мкртчян: «Районна лікарня має функціонувати та розвиватися»

  • 259

Фото без опису

Задоволення медичних потреб населення – необхідна умова для збереження та покращення тривалості і якості життя. В умовах воєнного стану беззаперечною лишається істина, що охорона здоров'я – один із пріоритетних напрямків державної політики.  

Днями відбувся звіт директора КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Віталія Добровольського. Побував на зустрічі з колективом лікарні голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. Нагадаємо, що Швайківська сільська рада є одним із чотирьох засновників районної лікарні. Голова громади та депутатський корпус, щиро вболівають за долю закладу, адже розуміють, що від його функціонування та розвитку залежить здоров'я й добробут жителів сіл.

«Бюджет Швайківської сільської ради не має таких можливостей, як, для прикладу,  бюджет Гришковецької громади, але ми готові та будемо підтримувати заклад і надалі. Бачу перед нами, засновниками, важливе завдання – поліпшувати та зміцнювати матеріальну базу закладу. Умови, у яких отримують медичну та лікарську допомоги пацієнти, багато важать», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Разом з тим голова Швайківської громади  зауважив, що ініціативи мають йти й від керівництва лікарні. «Розпочніть ті чи інші ремонтні роботи, і ми допоможемо, підтримаємо. Коли бачиш, що підприємство діє, прагне розвиватись, то завжди хочеться підтримати такі намагання і старання», - переконаний Габріел Мкртчян.

Реальних дій підтримки лікарня очікує отримати від народного депутата України Богдана Кицака, який не був присутній на зустрічі. «Забезпечення стабільної роботи закладу – складна і клопітка робота.  Підтримка народного обранця, його ініціативи можуть допомогти лікарні більш впевнено стояти на ногах. Але для цього важливо комунікувати з персоналом закладу та жителями, чого на даному етапі не помічається», - зауважив Габріел Мкртчян.

Районна лікарня має функціонувати та розвиватись – такою є принципова позиція голови Швайківської громади та його команди. Чи втіляться добрі наміри у дієві рішення і чи підтримають Габріела Мкрчяна голови інших громад, покаже час та подальша робота.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису