Кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року

  • 384

Фото без опису

Бердичівський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Житомирській області з метою налагодження взаємодії з органами місцевого самоврядування та забезпечення проведення у 2023 році якісної кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, для інформування платників податків надаємо нову форму податкової декларації та зразок заповнення для громадян, які самостійно обробляють земельні частки (паї) та одержують доходи від реалізації с/г продукції.

Сподіваємось на Вашу державницьку позицію та обопільну мотивацію на проведення інформаційних заходів серед громадян  територіальної громади. Адже свідоме виконання конституційного обов’язку кожного громадянина - своєчасне декларування доходів та сплачених податків.

Фінансовий результат від реалізації спільних заходів з проведення кампанії декларування та залучення до оподаткування громадян є резервом економічних складових розвитку Вашої об’єднаної територіальної громади.

Додаток:

нова форма декларації,

зразок заповнення декларації для одноосібників.

За довідками звертатися до Бердичівського відділу ГУ ДПС у Житомирській області по телефону: 0414340025

Дякуємо за співпрацю!