Поважне 85-річчя відзначив житель села Мирославка Юрій Васильович Огороднік

  • 215

Фото без опису

Поважний 85-річний ювілей відзначив житель села Мирославка Юрій Васильович Огороднік – люблячий чоловік, турботливий батько,  дідусь, прадідусь, мудрий, добрий та порядний господар. За дорученням голови Швайківської громади привітали іменинника староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук та художній керівник Будинку культури Світлана Марченко.

Чоловік народився в Мирославці. Його батько загинув на фронті під час Другої світової війни, сина виховувала мати. Важке післявоєнне життя швидко загартувало волю та вдачу ювіляра.

32 роки свого життя Юрій Васильович пропрацював на залізниці. Чоловік – справний господар. Незважаючи на свій вік, підтримує порядок на подвір'ї, порається з грядками. Разом з коханою дружиною Галиною Іванівною прожили у шлюбі 66 років, подолавши випробування та виклики долі.

Швайківська сільська рада щиро вітає Юрія Васильовича з прекрасною ювілейною датою. Бажаємо гармонії, життєвої мудрості, добробуту, міцного здоров'я  та родинного затишку. Нехай кожен день Вашого життя буде яскравим та насиченим. Щасливих Вам миттєвостей, поваги, турботи та підтримки найрідніших людей.

Фото без опису