Нарада із соціальними робітниками КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

  • 532

Фото без опису

Планова нарада із соціальними робітниками КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відбулась у Швайківській сільській раді наприкінці  минулого тижня. Участь у спілкуванні та обговоренні взяли голова громади Габріел Мкртчян, його заступники Олена Лещенко та Едуард Томашевський, директор комунальної установи Ірина Прокопенкова.

Роз’яснення порядку надання  соціальних послуг із встановленням  диференційованої плати – першочергове питання, яке розглянули на нараді. Останнім часом відбулось ряд законодавчих змін у даній сфері, тож працівникам установи необхідно підвищувати фаховий рівень та компетентність.

Соціальним робітникам роз’яснили положення Закону України  «Про соціальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів у сфері надання соціальних послуг, інші нормативні документи. На нараді поінформували і про методику обчислення  середньомісячного сукупного доходу сім'ї для надання соціальних послуг.

Під час наради також інформували  про  особливості та порядок оформлення гуманітарної допомоги громадянам, планування роботи на перше півріччя.

Фото без опису

Фото без опису