Нарада із соціальними робітниками КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

  • 476

Планова нарада із соціальними робітниками КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відбулась у Швайківській сільській раді наприкінці  минулого тижня. Участь у спілкуванні та обговоренні взяли голова громади Габріел Мкртчян, його заступники Олена Лещенко та Едуард Томашевський, директор комунальної установи Ірина Прокопенкова.

Роз’яснення порядку надання  соціальних послуг із встановленням  диференційованої плати – першочергове питання, яке розглянули на нараді. Останнім часом відбулось ряд законодавчих змін у даній сфері, тож працівникам установи необхідно підвищувати фаховий рівень та компетентність.

Соціальним робітникам роз’яснили положення Закону України  «Про соціальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів у сфері надання соціальних послуг, інші нормативні документи. На нараді поінформували і про методику обчислення  середньомісячного сукупного доходу сім'ї для надання соціальних послуг.

Під час наради також інформували  про  особливості та порядок оформлення гуманітарної допомоги громадянам, планування роботи на перше півріччя.