8 Березня у Швайківській громаді: день вдячності жінці, матері, доньці, берегині

  • 294

Фото без опису

Українські жінки – особливі. Сильні та ніжні, віддані та мрійливі, мудрі та працьовиті. З початку великої війни наші жінки  показали всьому світові свою стійкість, мужність та відданість. Навчають, готують, лікують, рятують, виховують, підтримують, мотивують – українкам все під силу. День шани та вдячності жінці, матері, берегині відзначили у Швайківській громаді. На заході у клубі села Райки зібрались   освітяни та медики, працівники сільської ради та соціальні робітники.

Кожну родину Швайківської громади зачепила війна. Чоловіки, сини, батьки нині знаходяться у різних гарячих точках України та продовжують відчайдушну боротьбу з ворогом. Тож на тендітні жіночі плечі лягло багато обов’язків щодо вирішення господарських та побутових проблем, підтримки та створення надійного тилу для наших захисників.

До присутньої в залі  прекрасної половини людства  звернулись голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський. Чоловіки подякували жінкам за працю та стійкість, здатність долати труднощі та випробування.

У день 8 Березня Габріел Мкртчян  разом зі старостами сіл відвідав педагогічні колективи закладів освіти Швайківської громади, у яких в основному працюють жінки. Голова громади подякував освітянкам за працю і побажав щастя, мирного неба та Перемоги.

До створення гарного настрою та вітань чарівним жителькам і працівникам громади долучились підприємці Олег Шевчук, Артем Мкртчян, Микола Довгалюк, Віталій Левицький та Юрій Богатирчук, за що їм щира подяка від жіноцтва Швайківської громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису