Поважні 85-річні ювілеї відзначили жительки Швайківської громади – Ольга Рябчинська та Ольга Жирна

  • 203

Фото без опису

Честь та гордість Швайківської громади – поважні жителі, які незважаючи на вік, випромінюють життєвий оптимізм, мудрість та позитив.

8 березня чудові 85-річні ювілеї відзначили Ольга Петрівна Жирна, жительки села Райки,  та Ольга Василівна Рябчинська, жителька  села Швайківка.

Ольга Василівна Рябчинська – славна трудівниця та господиня. Все життя працювала дояркою та ланковою. Була відзначена нагородами за трудову діяльність. Жінка радіє двом онукам та тішиться правнукам.

Фото без опису

«Бджілка-трудівниця» - саме так звикли називати односельчани Ольгу Петрівну Жирну і не дарма. Свій трудовий шлях жінка  розпочала в чотирнадцять років. Трудилась на фермі, в полі, в колгоспі. Народила та виховала двох доньок, має чотирьох онуків, радіє двом правнукам.

Фото без опису

Привітати ювілярок завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, секретар сільської ради Ольга Гусар, староста Райківського старостинського округу Наталія Войнівська.

Шановна Ольго Петрівно та Ольго Василівно, Швайківська сільська рада від щиро вітає Вас. Бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку, сонячного настрою та оптимізму. Мирного неба та довгих років життя.

Фото без опису

Фото без опису