Поважний 85-річний ювілей відзначив житель села Демчин Володимир Цибуля

  • 183

Фото без опису

Ювілей зрілості та мужності – поважне 85-річчя – відзначив житель села Демчин Володимир Семенович Цибуля. За дорученням голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна привітали ювіляра директор Будинку культури села Мирославка Наталія Кавілін та працівниця сільської ради Катерина Лещенко.

Народився Володимир Семенович Цибуля 22 березня 1938 року в селі Демчин. Закінчив тодішню Демчинську початкову школу, а згодом заочно й десять класів Голодьківської школи. Після навчання працював у місцевому колгоспі. Через декілька місяців поїхав по комсомольській путівці на Донбас, де працював муляром на будівництві. У 18-річному віці був призваний до армії. Після двох років служби пішов працювати на залізницю в Демчині монтером залізничних колій. Важко було не помітити завзятість, відповідальність та енергійність молодого монтера. Тож чоловіка відправили на навчання у Боярське училище, де він здобув професію бригадира залізничних колій. 20 років Володимир Семенович пропрацював на посаді бригадира, пізніше став майстром залізничних колій станції Демчин. Чоловік має 42 роки трудового стажу.  За сумлінну працю був відзначений численними грамотами та подяками. У своїй скарбничці ювіляр має відзнаки Почесний залізничник та Почесний донор.  

Найбільше багатство ювіляра – його родина, яка оточує Володимира Семеновича турботою та любов'ю. Син та донька, дві онуки та онук і один правнук – радість та відрада.

Швайківська сільська рада щиро вітає Володимира Семеновича з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров'я та щедрої долі, оптимізму та гарного настрою. Нехай у Вашому домі завжди буде затишно та тепло, а Бог дарує многії літа.

Фото без опису

Фото без опису