Робоча нарада зі старостами

  • 230

Фото без опису

Робоча нарада зі старостами відбулась у Швайківській сільській раді наприкінці  цього тижня. Зустріч пройшла в адмінбудівлі Мирославського старостинського округу. Участь у нараді взяв голова громади Габріел Мкртчян, секретар сільської ради Ольга Гусар,  заступник сільського голови Едуард Томашевський.

Першочергові питання – проведення заходів благоустрою населених пунктів. Чистота та порядок у селах – обличчя громади. Тепла сонячна погода сприяє проведенню прибирання територій поряд з адмінбудівлями старотинських округів, закладів освіти та культури, кладовищ. У Швайківській громаді цінують чистоту та порядок. Заходи благоустрою у громаді стартували, попереду є чимало планів та заходів, які потребують втілення.

Окремо заступник сільського голови Едуард Томашевський та начальник відділу з юридичних питань та земельних відносин Наталія Вовченко акцентували увагу на порядку оформлення земельних ділянок під час воєнного стану. Розгляду земельних спорів у зв’язку з настанням весняного періоду. Зупинились також на проблемних питаннях, які виникають при розгляді спадкових справ, порядку надання та оформлення довідок.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису