Оновлений кабінет дитячого лікаря Швайківського ЦПМСД зустрічає маленьких пацієнтів

  • 633

Фото без опису

Якщо вашій дитині у кабінеті лікаря сумно чи боязко, то про маленьких пацієнтів Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги такого не скажеш. Візит до лікаря-педіатра перетворюється для малечі на свято. Ще б пак, у кабінеті їх зустрічають різнобарвні малюнки та веселі герої, разом з якими можна пофантазувати, відпочити та відволіктись. А дитячий лікар Галина Ковшикова надає кваліфіковану консультацію та за потреби призначає  ефективне лікування.

Проведення ремонтних робіт в кабінеті лікаря-педіатра – ініціатива, що належить голові Швайківської громади Габріелу Мкртчяну і яка повністю себе виправдала. Ремонт здійснювався з особливим теплом та віддачею, з урахуванням найменших дрібниць та зі смаком. Все найкраще дітям – для Габріела Мкртчяна це не просто слова, а чіткі та послідовні кроки й дії.

«Нам важливо, щоб маленьким пацієнтам було затишно та комфортно. Щоб візит до лікаря залишав у них яскраві емоції та спогади», - наголосив голова громади.

Нагадаємо, що ремонтні роботи у кабінетах лікарів Швайківського ЦПМСД розпочалися з проведення енергоефективних заходів – встановлення сучасних вікон та дверей. Вдалось повністю відремонтувати вбиральню, яка виблискує новою сантехнікою та кахлем. У розпалі – ремонтні роботи в маніпуляційному кабінеті.  А в перспективі – ремонт в інших кабінетах Центру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису