Перспективний візит: голова Швайківської громади Габріел Мкртчян зустрівся з представниками компанії MustHave Наталією Денисюк та Каріною Джемесюк

  • 213

Фото без опису

Питання, що стосуються ринку праці та зайнятості населення, ніколи не втрачають своєї актуальності. Особливо гостро вони відчуваються у сільській місцевості. Працевлаштування жителів важливе для благополуччя родин, тож поява нових вакансій, можливість влаштуватися на гідну роботу дарують гарні перспективи.

12 квітня голова Швайківської громади Габріел Мкртчян зустрівся з представниками компанії MustHave – директором з персоналу Наталією Денисюк та менеджером з персоналу Каріною Джемесюк. Перший український мас-маркет жіночого одягу MustHave запрошує на роботу швачок та закрійників. На зустрічі з головою громади представники компанії розповіли про перспективи, які дарує працевлаштування в MustHave. Наталія Денисюк та Каріни Джемесюк розраховують, що жительок Швайківської громади зацікавить можливість працевлаштування в MustHave. У перспективі - організація підвозу працівників  із сіл громади. 

MustHave гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної плати, дружній колектив та графік роботи 5/2, з 08:00 до 17.00. У своїй команді компанія прагне бачити людей, які готові брати на себе відповідальність, вміють працювати в команді та люблять свою роботу. За потреби компанія гарантує безкоштоване оплачуваване навчання. 

Активне зростання MustHave стало можливим завдяки талановитій і сильній команді. Тому працівники для компанії –  велика гордість.

Більш детальна інформація про вакансії за номером 096 957 15 57.

Фото без опису

Фото без опису