Велике прибирання на кладовищі в селі Мирославка

  • 272

Фото без опису

Підтримувати чистоту й порядок там, де знайшли вічний спочинок наші рідні, - обов'язок живих. Відповідально до цієї справи відносяться  в Мирославському старостинському окрузі, де 19 квітня відбулось велике прибирання на кладовищі.

Могили не мають перетворюватися на пагорби, порослі бур'янами. А периметр довкола кладовищ не повинен ставати місцем для збору пластику та іншого побутового сміття. Староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук та інші небайдужі жителі села роблять все для того, щоб усталені правила були дійсністю. Тож 19 квітня на кладовищі довелось попрацювати ґрунтовно та масштабно.

Ірина Мельничук висловлює подяку усім, хто не лишився байдужим до цієї справи, знайшов час та можливість попрацювати пліч-о-пліч. Допомогли з наведенням благоустрою депутати та підприємці. Так, депутат сільської ради Артем Мкртчян надав паливно-мастильні матеріали. Віталій Левицький підвіз пісок та надав машини для вивезення сміття і землі. Юрій Богатирчук надав спецтехніку. Активно до прибирання долучились працівники закладу дошкільної освіти «Дзвіночок», Мирославського Будинку культури та Мирославського  ліцею, які подають гарний приклад усім жителям села.

Ставлення до померлих є показником гуманності, розвитку та зрілості суспільства. Тож шануймо пам'ять про наших рідних. Дбаймо про місце їх вічного спочинку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису