Черговий виїзд у родини, які перебувають у складних життєвих обставинах

  • 261

В Швайківській сільській раді питання належного догляду за дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах перебуває на посиленому контролі, тому постійно відбуваються виїзди в сім’ї, де виховуються дані діти. Так, завідувачем служби у справах дітей Аліною РОГУЛЬКО, директором КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Іриною ПРОКОПЕНКОВОЮ спільно з представниками ювенальної превенції Бердичівського РВП  Олесею ЧУБОХОЮ та Денисом ЯРАНДІНИМ було здійснено виїзд в сім’ї, що проживають в селах  Мирославка та Малосілка.

Під час виїзду проведено профілактичні бесіди щодо забезпечення належних житлово-побутових умов для проживання дітей та дотримання санітарно-гігієнічних норм та харчування дітей щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя та про недопущення насильства в сім’ї.

На жаль, в двох сім’ях було виявлено неналежне виконання батьками батьківських обов’язків, відповідно на них були складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Завідувач служби у справах дітей Аліна РОГУЛЬКО