Хореографічний гурт «Нескорені» Райківської гімназії представив Швайківську громаду у благодійній мистецькій акції «Творчі – Незламним»

  • 177

Фото без опису

14 травня учениці Райківської гімназії Шиманська Наталія, Самсонюк Ксенія та Запорожченко Анастасія взяли участь у благодійній мистецькій акції "Творчі - НЕЗЛАМНИМ!", яка проходила в м.Житомир. Напередодні дівчатка вже показали свої здібності, свою стійкість, своє бажання творити всупереч війні на конкурсі мистецтв "Зірочко, засвітись!" Благодійний фонд "Надія Є" зауважив, що зараз є доцільним зустрітися з учасниками конкурсу і піднести їх національно-патріотичний дух, покращити виконавську майстерність, долучити до вивчення української народної творчості і, водночас, бути корисним для Збройних Сил України. Метою благодійного розіграшу "Творчі - НЕЗЛАМНИМ!" є збір коштів на придбання ліків для поранених військових у шпиталь.

Школярки мали змогу зустрітися та поспілкуватися з професійними тренерами в жанрі "Хореографія". Була проведена індивідуальна робота та консультації для підвищення майстерності вихованців; відбувся майстер-клас для оволодіння рухами сучасної хореографії в стилі хіп-хоп та загальноакційний флешмоб "Разом до Перемоги". Кожен учасник заходу отримав Сертифікат про підвищення виконавської майстерності, професійні фото, екскурсійну програму та незабутні враження від творчого спілкування.

Ми впевнені, що такі акції та конкурси принесли неоціненний досвід та користь для дівчаток. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому. Вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся! Частіше приймайте участь у таких конкурсах та акціях. Доводьте всім свою неповторність! Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожного дня!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису