Швайківська громада отримала гуманітарний вантаж від благодійників

  • 170

Налагодження тісної співпраці з благодійними фондами та організаціями важливе для підтримки внутрішньо переміщених осіб та незахищених верств населення. У Швайківській громаді така комунікація налагоджена ефективно та дієво, і вона приносить загальну користь жителям.

Днями Швайківська сільська рада отримала  гуманітарний вантаж. Потрібні та корисні речі зібрала та передала волонтер Оксана Рибак. У добрій справі жінці допомогли друзі та однодумці Юлія Костецька, Діана Самійлик  та Андрій Пищулин. У громаду надійшли дитячі суміші, памперси та вживаний одяг.

«Добро завжди повертається сторицею. Дякую Оксані Рибак за підтримку жителів Швайківської громади. Бажаю втілення успішних проєктів та гарних перспектив. Нехай все задумане вдається, швидше настане мир та Перемога», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Інформуємо, що  внутрішньо переміщені особи можуть  отримати дитячі суміші, памперси та вживаний одяг у приміщенні Мирославського старостинського округу. Окрім того, одягом, наданим благодійниками,  було забезпечено осіб похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні в Комунальній установі «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», чому поважні жителі безмежно  раді.

Кожна добра справа, як ковток свіжого повітря, допомагає вірити в людей та світле майбутнє.  Швайківська сільська рада вдячна благодійникам за допомогу та підтримку.