Триває реєстрація на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок з сільської місцевості TalentA-2023

  • 107

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що відкрито реєстрацію на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок з сільської місцевості TalentA-2023.

Програма допоможе учасницям отримати доступ до інформації, яка б допомогла їм забезпечити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку, а також надасть їм можливість виграти грант на суму 220000 гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад.

До участі у Програмі TalentA-2023 допускаються жінки, які відповідають таким критеріям участі: постійно працює в, і/або є власницею/співвласницею сільськогосподарського виробництва (незалежно від форми власності), яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше одного року; жінка або сільськогосподарське виробництво, на якому вона працює, є власницею або співвласницею, зареєстровані у населеному пункті України з чисельністю населення не більше 10 000 осіб.

Сукупний грантовий фонд програми для розвитку жіночого фермерства та зміцнення сільських громад під час війни складає понад 1 мільйон гривень.

Прийом заявок на участь у Програмі TalentA-2023 триває до ЗО травня 2023 року. Для цього необхідно зареєструватись за посиланням: bit.ly/3mENlqf

У разі виникнення запитань звертатися до організаційної команди за електронною адресою: talenta@bard.cv.ua