В Мирославському ліцеї пролунав Останній дзвінок

  • 324

Фото без опису

Прощання зі школою – особливо щемлива та хвилююча мить у житті випускників. Попереду на них чекають сотні доріг, зустрічі та відкриття. Позаду лишилось безтурботне дитинство та юність. Свято Останнього дзвоника зібрало на шкільному подвір'ї дружню родину учнів, батьків та вчителів Мирославського ліцею ім. О.І.Онишка. Привітати ліцеїстів із завершення навчального року та промовити напутні слова випускникам до закладу  завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, староста Миославського старостинського округу Ірина Мельничук.

Слова вітань дітям, батькам, педагогам першою мовила директор Мирославського ліцею Галина Нагуш. Керівник закладу привітала усіх із завершенням навчального року, побажала цікавих та насичених канікул, а випускникам успіхів та здійснення мрій. Галина Нагуш подякувала голові громади Габріелу Мкртчяну за підтримку ліцею, зміцнення його матеріально-технічної бази. Слова вдячності також були адресовані педагогічному колективу та батькам.

«Сьогодні Останній дзвінок покличе вас у доросле життя, сповнене складних викликів та рішень. Хто, як не ви, зможе зробити цей світ кращим. Бажаємо вступити до тих закладів, які ви обрали. Щасливого та світлого шляху вам, діти», - звернулась Галина Нагуш. Директор закладу виконала почесну та важливе місію – нагородила Похвальними листами дітей, які проявили особливі успіхи у навчанні.  

Слова вітань мовив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, який побажав випускникам гарних перспектив та успіхів. «Пам'ятайте, що Швайківська громада вас любить, цінує та вірить в кожного. Двері сільської ради завжди для вас відкриті», - наголосив Габріел Мкртчян.

«Особливі вітання та слова вдячності адресую педагогам закладу, які своїми здобутками, досягненнями підтверджують звання опорного закладу освіти Швайківської сільської ради. Коли б нам не доводилось звертатися до вашого колективу, завжди була якісна співпраця та порозуміння. Теплі слова вітань нашим випускникам. Перед вами відкривається безліч доріг. Пам’ятайте, від того, якими будете ви, залежить якою буде наша держава в майбутньому», - наголосила заступниця сільського голови Олена Лещенко.

Почесну місію нагородження призерів міжшкільних предметних олімпіад виконала начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко. Мирославському ліцею є ким пишатися. «Сьогодні наші воїни наближають Перемогу на фронті, а кожен з нас своєю працею, успіхами та досягненнями створює для них надійний тил та підтримку», - наголосила Жанна Карпенко.

Зі словами вітань звернулась староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. «Бажаю усім ліцеїстам мирних та спокійних канікул. А випускників нехай Господь благословить та дарує світлу життєву дорогу», - звернулась Ірина Мельничук.

Привітали випускників їх перша вчителька Валентина Ткачук та класний керівник Оксана Савіцька. Педагоги бажали своїм учням знайти своє покликання та бути щасливими людьми, щоб усі випробування та негаразди робили їх сильнішими, гартували дух та характер.

Дякуємо нашим воїнам за можливість зустрічати шкільні свята, за радість та посмішки наших дітей. Бажаємо усім учням мирних та цікавих канікул. Випускникам вдалого старту на життєвому шляху. Педагогам та батькам – гордості за успіхи своїх учнів та дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису