Незабутня та активна зустріч з учасницею Олімпійських ігор та Чемпіонкою Європи Юлією Олішевською

  • 233

Фото без опису

Зустріч з учасницею Олімпійських ігор, Чемпіонкою Європи з легкої атлетики Юлією Олішевською та спільна спортивна руханка подарували незабутні емоції маленьким та юним мешканцям Швайківської громади. З нагоди Дня захисту дітей Юлія Олішевська завітала у мальовничу Мирославку.

Привітали спортсменку голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, староста Мирославського старостринського округу Ірина Мельничук. Габріел Мкртчян подякував Юлії Олішевській за увагу до Швайківської громади, підтримку гарних спортивних ініціатив та популяризацію здорового способу життя серед школярів та молоді.

Разом з учасницею Олімпійських ігор діти робили різні вправи, розвивали силу, швидкість та гнучкість. Кожен прагнув показати максимальний результат. Ще б пак, не щодня у Швайківську громаду приїздить учасниця Олімпійських ігор.

По завершенню заходу учасники спортивної руханки отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Житомирській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису