Відкриття поліцейської станції у Швайківській громаді: новий рівень поліцейського сервісу став доступний жителям

  • 482

Фото без опису

Сучасна поліцейська станція розпочала роботу у Швайківській громаді. Розташована в адмінбудівлі Мирославського старостинського округу вона слугуватиме важливим осередком безпеки та захисту, підтримки та правової допомоги. На сучасному рівні поліцейська станція забезпечуватиме правопорядок у восьми населених пунктах Швайківської територіальної громади.

Завітали на відкриття станції начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області Олег Трачук, начальник Бердичівського районного відділу поліції Сергій Рудницький, голова Райгородоцької громади Максим Самчик, дільничний офіцер поліції Бердичівського районного відділу поліції, майбутній поліцейський офіцер громади Євгеній Оберемко. Поважних гостей зустрічав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

«Завдяки розумінню та підтримці керівництва територіальних громад в Житомирській області вже створено 53 поліцейських станції. Ще 26 травня ми підписали меморандум про співпрацю та партнерство зі Швайківською територіальною громадою, а сьогодні ми присутні на її відкритті. Поліцейський офіцер громади – це правоохоронець, який знає кожного жителя, знає їх проблеми й завжди готовий допомогти», – зазначив начальник ГУНП в Житомирській області Олег Трачук.

Відкриття поліцейської станції – перший та надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади». Це запорука відкритості і доступності поліцейських послуг до кожного жителя. Поліцейська станція оснащена комп’ютерною технікою, у ній створені умови для комфортного прийому громадян. Приміщення поліцейської станції обладнане за сучасними вимогами та дозволяє офіцеру якісно виконувати свої обов’язки.

«Створення поліцейської станції – новий рівень сервісу, який отримуватимуть наші жителі. У час повномасштабної війни питання безпеки – серед пріоритетних. Нам важливо, щоб наші жителі почували захищеними, могли отримати вчасну та якісну поліцейську допомогу», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Поліцейська станція – маленький центр з надання адмінпослуг з питань правозахисту та безпеки. Функціонування поліцейської станції дає можливість швидко реагувати на повідомлення громадян, які проживають в громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису