Відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради

  • 579

Фото без опису

37 сесія сільської ради відбулась 20 червня в Будинку культури села Швайківка.

На порядку денному – 19 питань. Традиційно, левова частка проєктів рішень стосувалась земельних питань. Попередньо, всі питання були розглянуті на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Розпочалось засідання з приємної події – з нагоди Дня фермера керівник СФГ «Заріччя», депутат сільської ради Микола Довгалюк удостоєний Подяки голови Житомирської ОДА. Приємну місію нагородження виконав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

А тепер щодо питань порядку денного. Депутати затвердили Положення про видачу довідок громадянам, реорганізацію Місцевої пожежної охорони, внесли зміни до структури та штатної чисельності КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги». Також затвердили Програму ветеринарно-санітарних заходів по профілактиці та оздоровленні від африканської чуми свиней та схвалили Програму оздоровлення території сільської ради від сказу.

Одноголосно депутати надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі; затвердили проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у приватну власність громадянам; затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки із земель водного фонду для рибогосподарських потреб.

Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та якісній підготовці проєктів рішень з усіх винесених на розгляд питань були прийнятті відповідні рішення.  

Габріел Мкртчян коротко та змістовно поінформував про події та поточний стан справ у громаді, проблемні питання та досягнення. Нагадав голова громади про відкриття поліцейської станції, що стало вагомою подією для розвитку сільської ради та комфорту жителів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису