Оновлена автобусна зупинка радо зустрічає жителів та гостей села Мирославка

  • 343

Фото без опису

Хочете жити в чистоті та красі – створюйте її самі. Оновлена та барвиста зупинка в селі Мирославка є цього чудовим підтвердженням. Стильна, патріотична та чиста вона радо зустрічає жителів та гостей села. Поряд з нею можна помріяти, сфотографуватись, вона радо прихистить та заховає від пекучого сонця та рясного дощу.

Оновлення зупинки стало справою, що об'єднала небайдужих жителів села, підприємців та митців. Долучились до проведення робіт голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук, які своїми стараннями захопили інших та налаштували на позитивний результат.

Отож, до облаштування зупинки долучились Микола Гуйва, який надав профіль для обшивки, Роман та Леся Залевські допомогли з матеріалами, яких не вистачало, Віталій Ходаківський підвіз матеріали надав допомогу в облаштуванні. Михайло Довбищук та його онука Богдана Коваль створити надзвичайний малюнок, який тішить око. До облаштування долучились й інші небайдужі жителі села, за що їм щира вдячність та шана.

Важливо зберегти цю красу та примножувати добрі справи і старання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису