У Швайківській громаді відбулась година спілкування з нагоди Дня Конституції України

  • 283

Фото без опису

«Конституцію вивчаю, її знаю й пам’ятаю. Конституцію буду знати, користуватися нею і поважати» - для маленьких та юних жителів Швайківської громади, їх педагогів та батьків День Конституції України не просто свято, а день шани, свідомості та усвідомлення того, ким ми є та якою прагнемо бачити нашу державу в майбутньому.

Поспілкуватися з дітьми та молоддю завітали до клубу села Райки голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, староста Райківського старостинського округу Наталія Войнівська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Разом з дорослими діти розмірковували та дискутували, ділилися своїми знаннями та думками. Патріотичний урок вкотре допоміг засвоїти, як важливо бути патріотом Батьківщини, берегти свою мову та культуру.

«Щиро вітаю усіх з Днем Конституції України. Будьмо свідомими громадянами своєї держави. Пишаймося тим, ким ми є. Усім щастя, злагоди та міцного здоров'я», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Діти та дорослі одностайні в тому, що Конституція України – головний підручник життя громадянина. Вона повинна бути дороговказом на шляху до щасливого та вільного майбутнього.

Окрім патріотичного уроку в клубі села Райки відбувся шаховий турнір.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису