Габріел Мкртчян: «Ви – гаранти дотримання наших прав та свобод»

  • 289

Фото без опису

4 липня вітання з професійним святом традиційно приймають правоохоронці. Привітати справжніх та стійких, мужніх та професійних працівників Бердичівського районного відділу поліції на чолі з начальником, полковником поліції Сергієм  Рудницьким завітав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

День Національної поліції – свято тих, хто попри будь-які негаразди виконує важкі, але важливі для суспільства обов’язки із захисту життя та здоров'я, прав і свобод людини, правопорядку та спокою в державі. У час повномасштабної війни працівники Бердичівського відділу продемонстрували високий професіоналізм, згуртованість, відданість українському народові та присязі. Вони забезпечують належний рівень публічної безпеки та порядку, тримають стрій, удосконалюються  та крок за кроком разом зі Збройними Силами наближають Перемогу України.

«Ви – гаранти дотримання наших прав та свобод. У час великої війни ви допомагаєте зберігати мир, підтримувати порядок та спокій на місцях. Поліція  дарує людям почуття захищеності та безпеки», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

За поданням керівництва відділу Габріел Мкртчян нагородив Подякою старшого лейтенанта поліції, майбутнього шерифа Швайківської громади Євгенія Оберемка. З нагоди свята від сільської ради відділ отримав талони на паливо, які голова громади передав колективу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису