Поважний 90-річний ювілей зустрів житель села Мирославка Микола Іванович Лисюк

  • 291

Фото без опису

Ювілей життєвої мудрості та стійкості, поважне 90-річчя 7 липня зустрів житель села Мирославка Микола Іванович Лисюк. За доручення голови Швайківської громади привітали ювіляра староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук та директор Будинку культури Наталія Кавілін.

Оптиміст, життєлюб, працелюб – Микола Іванович приклад для наслідування дітям, онукам, правнукам, односельчанам. Все своє життя чоловік прожив у праці. Спочатку працював трактористом у колгоспі. Згодом продовжив трудовий шлях у виправній установі села Райки. Найбільше багатство ювіляра – велика та дружня родина. Разом з коханою дружиною Галиною чоловік прожив у шлюбі щасливих 55 років. Пліч-о-пліч, в гармонії та згоді вони продовжують торувати свій шлях, даруючи один одному радість та теплоту душі.  Подружжя народило та виховало двох синів та двох доньок, має шістьох онуків та трьох правнуків, які є справжньою гордістю ювіляра.

Шановний  Миколо Івановичу, Швайківська сільська рада щиро вітає Вас з поважним 90-річчям. Бажаємо міцного здоров'я та оптимізму, радості та позитивних емоцій, родинного затишку та люблячих людей поруч. Нехай у Вашому домі буде мир та достаток.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису