Відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради

  • 169

Фото без опису

Виважено та конструктивно, детально та обґрунтовано підійшли депутати Швайківської сільської ради до розгляду питань чергової сесії, яка відбулась 11 липня в Будинку культури села Швайківка.

На порядку денному – 27 питань. Кожен з проєктів рішень був детально розглянутий на засіданнях депутатських комісій. Місцеві народні обранці надали свої рекомендації та пропозиції по кожному з них.

«Нам важливі думки та пропозиції депутатського корпусу, які будуть враховані в подальшій роботі. Співпраця, конструктив та взаєморозуміння – основа нашої роботи», - наголосив Габріел Мкрчян.   

Левова частка рішень стосувалась питань бюджету, затвердження заходів та програм, згідно яких здійснюється фінансування тих чи інших сфер та напрямків життя громади. Внесли депутати зміни до бюджету сільської ради, що дозволить втілити в життя певні заходи. Як завжди, на чільному місці земельні питання, що стосувались надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою та затвердження технічної документації із землеустрою. Ряд питань стосувались нерухомого майна та проведення аукціону.  

Після розгляду питань порядку денного голова Швайківської громади подякував депутатам за роботу. Більш детально ознайомитися з проєктами рішень можна на офіційному сайті сільської ради https://shvaykivska-gromada.gov.ua.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису