Тримаємо мистецький фронт: працівники культури Швайківської громади виступили на благодійному фестивалі «ЕтноСильні» у Бердичеві

  • 417

Фото без опису

Благодійний фестиваль «ЕтноСильні», що відбувся у Парку культури та відпочинку міста Бердичева цими вихідними, став важливою мистецькою подією липня. Долучились до проведення заходу керівники Будинків культури та бібліотек відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради. Підтримала громаду своїм виступом Ольга Вельмик. Талановита й творча учениця Райківської гімназії Аріна Дем'янюк надала для продажу свої вироби з бісеру.

Благодійний фестиваль «ЕтноСильні» об'єднав яскравих та творчих працівників територіальних громад Бердичівщини. Організаторами фестивалю виступили Публічна бібліотека з філіями на чолі з невтомною  Тетяною Кущук, а також молодіжно-волонтерський центр «М-Формація».

Працівники культури  Швайківської громади подарували присутнім на святі свої пісенні виступи, які розчулюють та надихають. Разом з усіма учасниками  заходу долучились до збору коштів на потреби Збройних Сил України.

«Нам важливо бути частиною таких цікавих та патріотичних заходів. Швайківська громада багата на звичаї та традиції, тож ми з радістю ділимося нашим талантом та душевним теплом», - наголосила начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису