Габріел Мкртчян зустрівся з медичними працівниками Швайківської громади

  • 385

Фото без опису

Про підсумки роботи за перше півріччя та плани на ближчу перспективу йшла мова на нараді за участі працівників комунального некомерційного підприємства «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги» та його керівника Олега Ковшикова. До наради долучився голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступниця Олена Лещенко.

Медицина завжди була та продовжує залишатися тією галуззю, яка потребує особливої підтримки та уваги. Розвиток КНП «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги», зміцнення його матеріально-технічної бази – пріоритет для голови громади та сільської ради зокрема. Доказом цього є оновлений та відремонтований ФАП у селі Райки, який зустрічає пацієнтів у комфорті та затишку. Завершились ремонті роботи у кабінетах лікарів, що знаходяться у приміщенні поліклінічного відділення районної лікарні. Незабаром має відчинити двері сучасний ФАП села Слободище, ремонтні роботи в якому розпочались навесні цього року.

«Нам є про що говорити та чим пишатися. Первинна ланка медицини Швайківської громади дійсно розвивається, але нам є куди рухатись. Важливо провести ремонтні роботи в усіх фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктах громади, аби кожен житель відчув позитивні зміни та отримував якісні медичні послуги у своєму селі», - наголосив Габріел Мкртчян.

Заступниця сільського голови Олена Лещенко зупинилася на робочих моментах щоденної діяльності Швайківського ЦПМСД. Окремо акцентувала увагу на питаннях укладання декларацій, підготовки до опалювального сезону, графіках роботи працівників ФАПів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису